Afla ce tip de jandarm esti, in functie de zodie!

De cele mai multe ori job-ul de jandarm este ales ad-hoc. Te-ai gandit vreodata ca nu doar faptul ca esti mai putin (mult mai putin) dotat intelectual decat ceilalti din jur ar trebui sa te influenteze sa faci pasul spre aceasta meserie? Te-ai gandit ca nu ajunge sa fii un frustrat incult? Ca secretul nu sta in totalitate in bruta din tine? Daca nu, nu-i nimic! Ai sansa acum! Roaga pe cineva care stie sa citeasca sa o faca cu voce tare si afla ce tip de jandarm esti, in functie de zodie!

Berbec: Nativii zodiei Berbec au o energie debordanta, asa ca pot lucra fara probleme intr-un domeniu care necesita munca fizica. Astrele ne arata ca de mici au fost cei mai buni din sat la sapa, deci faptul ca acum au in mana un instrument mult mai usor ii poate transforma in adevarati maestri. Totusi, in cazul in care nu pun mai mult accent pe conditia fizica, risca sa bata mai putin decat colegii lor.

Taur: Mult mai putin energici decat Berbecii, semnul zodiacal poseda mai degraba un calm rar intalnit. Taurii pot sa calce pe cap fara sa se agite ca nebunii, iar faptul ca sunt foarte rabdatori ii ajuta sa te tina in duba pana se asigura ca esti intr-adevar lesinat. Acestia isi asculta simturile mai mult decat orice alt semn zodiacal, motiv pentru care traiesc bataia mai intens decat celelalte zodii.

Gemeni: Nativii Gemeni pot bate deodata doi suporteri de la echipe diferite fara sa faca diferenta intre eiInteligenti din nastere, se intampla ca jandarmii Gemeni, in unele cazuri, sa reuseasca sa numere chiar si din 2 in 2, pana la 43. Teribilisti de fel, au momente in care incearca chiar sa scrie. Sunt duali, in sensul ca lovesc la fel de bine si cu bastonul si cu bocancul.

RAC: Jandarmul Rac este un prieten de nadejde care stie cum sa iti asculte problemele si cum sa intervina, ba chiar fara ca tu macar sa te gandesti sa-i ceri vreodata asta. Fiind caracterizat de o sensibilitate deosebita, te bate atat de repede incat vei lesina cu mult inainte sa te auda plangand.

LEU: Jandarmul Leu, cunoscut in popor si sub denumirea de Conan, este adevaratul leader al zodiacului. Ii place sa detina controlul si e constient de cat de mult depind ceilalti jandarmi nascuti sub alte semne zodiacale de indicatiile lui pretioase: “BAaaaa!”, “Baa, baaa, baaaa” ori chiar si “Baaa treci -neinteligibil- cand -neinteligibil-“, in unele situatii mai dificile. Cunoscut fiind faptul ca ii este greu sa imparta cu altcineva succesul, loveste incontinuu, chiar si suporteri prinsi de colegi de-ai lui.

Fecioara: Fecioara este un semn zodiacal cerebral, care isi asculta intotdeauna ratiunea, nu inima. Practic, putem spune ca jandarmul Fecioara nu asculta nimic. Un mit care circula despre aceste zodii este ca sunt prudente si actioneaza cu moderatie, in sensul ca iti rup fie doar o mana, fie doar un picior.

Va urma..

Publicat si pe: http://pchdinamo.ro/afla-ce-tip-de-jandarm-esti-in-functie-de-zodie/

Image

4 thoughts on “Afla ce tip de jandarm esti, in functie de zodie!

Leave a comment